HOME

Despre proiect

padure Corbeanca natura sustenabilitate locuinte Bucuresti
padure Corbeanca natura sustenabilitate locuinte Bucuresti

Despre NEXT

despre NEXT

NEXTCorbeanca este cel mai nou ansamblu rezidential situat la Nord de Bucuresti, departe de agitatia orasului, in cea mai “verde” localitate din proximitatea capitalei. Inconjurata de paduri, Corbeanca este locatia perfecta pentru cei ce isi doresc un camin mai aproape de natura.

Redesign your life!

Stim ca pentru tine familia e “bunul” cel mai de pret. La fel si pentru noi.

De aceea, NextCorbeanca este mai mult decat un cartier rezidential, este un concept complex care iti propune un nou stil de viata.

Spatii generoase pentru familii fericite

Cu o suprafata construita de 180 mp si compartimentarile tip open space, casele au fost concepute pentru ca familia sa poate petrece mai mult timp de calitate, pentru zile in care gatim impreuna, seri in care citim impreuna, ne jucam impreuna, pentru amintiri care dureaza o viata.

Pentru parinti activi, dar foarte atenti la nevoile celor mici, am gandit un living cu perete glisant vitrat, astfel incat sa-I poata supraveghea pe cei mici atunci cand se joaca in gradina. Parterul caselor are si spatiu dedicat biroului.

Casele NextCorbeanca au camere inalte pentru a asigura un volum optim de oxigen. Se stie ca o familie de 3 persoane degaja intr-o zi 1800 litri de CO2.

Pentru a evita acumularea unor cantitati periculoase pentru sanatatea familiei, si mai ales pentru copii, femeile insarcinate si persoanele in varsta, am optat pentru o inaltime mai mare a incaperilor

Mansarda

Unul dintre cele mai mari atuuri ale caselor NextCorbeanca este mansarda, un spatiu versatil care poate fi personalizat in functie de dorintele tale.

Mansarda de 54 mp utili poate deveni un hobby room in care sa te bucuri de pasiunea ta pentru sport, lectura, film etc sau poate fi transformata intr-un spatiu pentru copii in care micutii se pot dezvolta prin jocuri sau activitati creative in sezonul rece. Spatiul poate fi folosit si pentru amenajarea unui dormitor suplimentar cu baie proprie, fiind dotat cu toate utilitatile.

Teren generos

Curtea va deveni cu siguranta locul preferat al celor mici, unde se pot juca in deplina siguranta.

Pentru tine, gradina este spatiul perfect de relaxare sau cel in care te bucuri de un BBQ alaturi de prieteni. Un alt avantaj al gradinii este faptul ca este deja amenajata cu gazon, asa ca nu-ti ramane decat sa te bucuri de ea.

Intimitate si siguranta

Ansamblul are un numar redus de case si este construit pe ideea de comunitate solida, oameni care impartasesc aceleasi valori.

Mai mult, ansamblul format din 10 case are supraveghere video si acces controlat.

Aproape de natura

Situat in cea mai verde localitate de langa Bucuresti, in apropierea padurii, NextCorbeanca te invita la activitati in aer liber alaturi de familie, o viata sanatoasa prin care copiii tai isi pot dezvolta inteligenta emotionala si se pot transforma in adulti echilibrati.

Intra in legatura cu noi si programeaza o vizionare!

Ai nevoie de detalii? Echipa NextCorbeanca iti sta la dispozitie.