HOME

ALL Inclusive home

viziunea noastra

NEXTCorbeanca este cel mai nou ansamblu residential situat la Nord de Bucuresti, departe de agitatia orasului, in cea mai “verde” localitate din proximitatea capitalei. Inconjurata de paduri, Corbeanca este locatia perfecta pentru cei ce isi doresc un camin mai aproape de natura.

Localizare

Aflat la numai 25 de minute de centrul Bucurestiului, NEXTCorbeanca ofera toate facilitatile unei zone rezidentiale aflate in plina dezvolare:

10'

de gradinite si scoli

10'

de Therme

10'

de padurea Tamasi

3'

de Mega Image

7'

de Penny

5'

de statia de autobuz

5'

de clinica medicala

5'

de Aeroportul Otopeni

Sustenabilitate

Proiectul NEXTCorbeanca isi propune o abordare prietenoasa cu mediul, de la materialele folosite, pana la sursele de energie. 

NEXTCorbeanca inseamna energie regenerabila, fiecare imobil fiind dotat cu panouri solare ce acopera necesarul mediu de consum.

Costuri reduse pentru utilitati

NEXT inseamna case independente energetic, prin utilizarea panourilor de energie solara.

Indiferent de anotimp, ai facturi cu 90% mai mici pentru utilitati.

Garantie 100%

100% GARANTIE de la acoperis pana la amenajarea gradinii.

Toate lucrarile sunt executate numai cu echipe de specialisti acreditate de producatori. Astfel, beneficiarul va intra in posesia tuturor documentelor de garantie de la cele pentru materialele utilizate, finisajele interioare si exterioare folosite, pana la plantele din spatiul verde.

Transparenta

Toate lucrarile din diferite faze de executie sunt fotografiate si certificate de un diriginte de santier independent, ulterior inmanate beneficiarului printr-un proces verbal semnat de diriginte de santier, constructor si beneficiar.

Specialisti de top

Toti Specialistii NEXT, de la arhitecti, peisagisti, pana la echipele de instalare au calificiari si certificari international

Proiect de design gratuit

Designerii NEXT iti stau la dispozitie a crea impreuna cu tine casa la care visezi. Full home-outfit inseamna un proiect unic ce iti pune la dispozitie servicii complete (de la concept pana la implementare) pe 3 paliere de buget, astfel incat sa-l poti alege pe cel mai potrivit pentru tine. Tot ce ai de facut este sa te consulti cu designerii aflati la dispozitia ta si sa iti alegi varianta preferata.

Echipa NEXT va transforma visul tau in realitate, achizitionand piesele dorite de tine si efectuand lucrarile de montaj pentru mobilier, corpuri de iluminat, obiecte sanitare etc.

100% Tailor Made

Te bucuri de libertate absoluta in alegerea finisajelor.

Contact