HOME

Redesign your life!

padure Corbeanca natura sustenabilitate locuinte Bucuresti
padure Corbeanca natura sustenabilitate locuinte Bucuresti

Despre NEXT

despre NEXT

NEXTCorbeanca este cel mai nou ansamblu rezidential situat la Nord de Bucuresti, departe de agitatia orasului, in cea mai “verde” localitate din proximitatea capitalei. Inconjurata de paduri, Corbeanca este locatia perfecta pentru cei ce isi doresc un camin mai aproape de natura.

Am dat startul vanzarilor pentru Proiect I NextCorbeanca!

Am dat startul vanzarilor pentru Proiect I NextCorbeanca!

Misiunea NEXT

Misiunea NEXT

Impreuna construim viitorul. NEXT inseamna un mediu sanatos pentru urmatoarele generatii, inseamna grija si respect pentru natura, de la materialele naturale folosite in constructie, pana la utilizarea energiei verzi.

Avantaje NEXT

NEXT este prietenos cu mediul

NEXTCorbeanca inseamna energie regenerabila, fiecare imobil fiind dotat cu panouri solare ce acopera necesarul mediu pentru consumul de apa calda.

NEXT inseamna costuri reduse pentru utilitati

Indiferent de anotimp, ai facturi cu 90% mai mici pentru consumul de apa.

Garantia NEXT

Garantia NEXT

GARANTIE de la acoperis pana la plantele din gradina.

Vei intra in posesia tuturor documentelor de garantie de la cele pentru materialele utilizate, finisajele interioare si exterioare folosite, pana la plantele din spatiul verde. Toate lucrarile sunt executate numai cu echipe de specialisti acreditate de producatori.

NEXT asigura transparenta

NEXT asigura transparenta

Toate lucrarile din diferite faze de executie sunt fotografiate si certificate de un diriginte de santier independent si ulterior iti sunt inmanate printr-un proces verbal semnat de diriginte de santier, de constructor si de tine.

NEXT are specialisti de top

NEXT are specialisti de top

Toti Specialistii NEXT, de la arhitecti, peisagisti, pana la echipele de instalare au calificari si certificari internationale.

Proiect de design gratuit

Proiect de design gratuit

Designerii NEXT iti stau la dispozitie pentru a crea impreuna cu tine casa la care visezi. Full home-outfit inseamna un proiect unic ce iti pune la dispozitie servicii complete (de la concept pana la implementare) pe 3 paliere de buget, astfel incat sa-l poti alege pe cel mai potrivit pentru tine. Tot ce ai de facut este sa te consulti cu designerii aflati la dispozitia ta si sa iti alegi varianta preferata. Echipa NEXT va transforma visul tau in realitate, achizitionand piesele dorite de tine si efectuand lucrarile de montaj pentru mobilier, corpuri de iluminat, obiecte sanitare etc.

100% Tailor Made @NEXT

Te bucuri de libertate absoluta in alegerea finisajelor, de la modele pana la furnizori.

100% Tailor Made @NEXT

Proiect de design gratuit

Designerii NEXT iti stau la dispozitie a crea impreuna cu tine casa la care visezi. Full home-outfit inseamna un proiect unic ce iti pune la dispozitie servicii complete (de la concept pana la implementare) pe 3 paliere de buget, astfel incat sa-l poti alege pe cel mai potrivit pentru tine. Tot ce ai de facut este sa te consulti cu designerii aflati la dispozitia ta si sa iti alegi varianta preferata. Echipa NEXT va transforma visul tau in realitate, achizitionand piesele dorite de tine si efectuand lucrarile de montaj pentru mobilier, corpuri de iluminat, obiecte sanitare etc.

Localizare

Aflat la numai 25 de minute de centrul Bucurestiului, NEXTCorbeanca ofera toate facilitatile unei zone rezidentiale aflate in plina dezvolare:

2'

Statie autobuz

3'

Clinica medicala

2' - 6'

Magazin (magazin alimentar, Mega Image, Lidl)

4'

Gradinite, scoli

4'

Padure

10'

Aeroport Otopeni

10'

Therme

Detalii case

loturi intre 470 si 510 mp;

• 250 mp construiti;

P + 1 + Mansarda;

Parter: Living, dinning 24,41 + bucătărie în spațiu deschis: 8 mp; Birou: 9,86 mp; Grup sanitar: 2,38 mp; Camera tehnică: 2,23 mp; Terasă: 2,75 mp; Vestibul 9,45, Hol, 6,5, Platforma acces 1,02. Total 62,83 mp utili, 91,13 mp construiti.

Opțional, proiectul poate fi completat si cu o a doua terasa cu o suprafata de 29,55 mp;

Etaj 1: Dormitor 1 16,74 mp, Dormitor 2 15,60 mp, Dormitor 3 15,40 mp, Baie 1 7,5mp, Baie 2 5,95 mp, Dressing 4,60 mp, Hol 5,23 Total 70,92 mp utili, 100,47 ml construiti.

Mansarda: 46,15 mp utili, 58,65 mp construiti;

2 locuri de parcare. 

Pret
220.000 euro

Q&A

Da, ansamblul va asigura permanent o echipa la care rezidentii sa poata apela.

Fiecare gradina va fi amenajata cu plante decorative si predata impreuna cu imobilul. Garantia 100% promisa beneficiarului include si plantele, aceste fiind inlocuite in cazul in care este nevoie.

Aveti libertate absoluta in alegerea acestora, de la modele pana la furnizorii pe care ii preferati.

Hai sa ne cunoastem

padure Corbeanca natura sustenabilitate locuinte Bucuresti

Intra in legatura cu noi si programeaza o vizionare!

Ai nevoie de detalii? Echipa NextCorbeanca iti sta la dispozitie.